Det siger forældrene

Mads og Alfreds forældre, 2014-16

Vores tvillingedrenge, Mads og Alfred, har gået i privat pasning hos Heidi Albin siden de var 9 måneder gamle og indtil de i foråret skulle starte i børnehave. 
Det var med sommerfugle i maven, da vores drenge skulle starte op hos Heidi, som netop var blevet selvstændig dagplejemor. Det viste sig dog hurtigt at være det bedste sted for vores børn, og vi har været utrolig glade for den tid, de har haft hos Heidi, som er en meget engageret, kærlig og rummelig dagplejemor, og man er som forælder slet ikke i tvivl om at ens børn har det godt og bliver passet på, når de er hos hende. 
Heidi har skabt en dagpleje, hvor der er plads til masser af leg, sjov og kreative stunder, både ude og inde, ude og hjemme. 
Bedre dagplejemor findes ikke. 

Louise & Jens

Storms forældre, 2014-16

Heidi har passet vore søn Storm i ca. 2 år, og vi har været rigtigt glade for hende. Hun har åbnet sit hjem for hele vores familie og er utrolig venlig og kærlig. Hun laver mange forskellige ting med børnene og har fokus på ting, der udvikler det enkelte barn i forhold til det stadie, de hver i sær er på. 

Vores søn har været og er rigtig glad for Heidi og vi kunne ikke have ønsket os nogen mere omsorgsfuld og glad dagplejer end Heidi… Hun har vores varmeste anbefaling. 

Ninna og Brian.