Om pasningsordningen

Vi vil gerne være med til at give børnene den bedste start på livet, og dermed give dem de bedste muligheder og kompetencer, som baner vejen for deres fremtidige udvikling.

FOKUS

Derfor har vi hos Trolderikkerne fokus på motorik, sansning og sprog. 

Motorik betyder bevægelse, og der skal en sansning til en bevægelse. Motorikken er en væsentlig del af barnets udvikling og har stor betydning for barnets tilegnelser af færdigheder, så som sproget. Gennem leg øver vi meget på den motoriske udvikling – både ude og inde! Motorik er desuden både grov- og fin motorik.

UDELIV

Vi er ude i næsten al slags vejr, hvilket er yderst sundt for børnene. Som stor pasningsordning har vi den fordel, at vi kan dele os op, så de små ikke behøver at være ude så længe som de store på de dage, hvor frosten bider i de små kinder.

TRYGHED

For at børnene kan udvikle sig optimalt er det vigtigt, at de er trygge og tillidsfulde, så det er her, at vi aller først danner rammerne for det enkelte barn.

Vi tilbyder omsorg, anerkendelse, nærvær og tryghed i et hjemmeligt miljø, hvor alle børnene praktisk talt indgår som en del af familien – det plejer at virke!

LÆREPLANSTEMAER

Vi kommer selvfølgelig også rundt om børnenes andre kompetencer som sproglig udvikling, sociale færdigheder, personlig udvikling, kulturel indsigt og sidst, men bestemt ikke mindst, natur- og naturfænomener.